Warta

  • Advantages of abrasive belt grinding

    Kaunggulan tina grinding sabuk abrasive

    Abrasive sabuk grinding bisa ngolah workpieces rupa-rupa wangun jeung kualitas permukaan luhur jeung sarat precision.Abrasive sabuk grinding teu ngan bisa ngolah umum datar, internal tur éksternal workpieces permukaan sirkular, tapi ogé ngolah bagian badag atawa husus ngawangun ...
    Maca deui
  • Analysis of Abrasive Belt Grinding

    Analisis abrasive Beubeur grinding

    Abrasive sabuk grinding mangrupakeun metoda grinding lemes, nu mangrupakeun téhnologi processing sanyawa kalawan sababaraha fungsi grinding na polishing.Séréal abrasive dina sabuk abrasive gaduh kamampuan motong anu langkung kuat tibatan séréal abrasive tina roda ngagiling, janten ...
    Maca deui
  • How to choose sanding belt?

    Kumaha carana milih sabuk sanding?

    1. Unsur struktural dasar tina Sanding belts: Sanding belts umumna diwangun ku tilu elemen dasar: bahan Base, Binder na abrasives.Bahan dasar: Dasar lawon, Dasar kertas, Dasar komposit.Binder: Lem sato, Semi-résin, résin pinuh, pr ...
    Maca deui