Kaunggulan tina grinding sabuk abrasive

Abrasive sabuk grinding bisa ngolah workpieces rupa-rupa wangun jeung kualitas permukaan luhur jeung sarat precision.grinding sabuk abrasive teu ngan bisa ngolah workpieces permukaan datar umum, internal tur éksternal sirkular, tapi ogé ngolah bagian badag atawa husus ngawangun kalawan kualitas permukaan luhur sarta sarat precision kalawan efisiensi pisan tinggi.Contona: polishing na grinding pelat aréa badag.
Lebar maksimum kabayang grinding téh ngan 1000mm, sedengkeun sabuk abrasive tiasa leuwih ti 2500mm.Dina pamakéan sabenerna, lebar processing umum tina grinding sabuk abrasive nyaeta 50 ~ 2000mm, sarta ketebalan processing nyaeta 0.4 ~ 150mm.Produktivitasna saluhur 1000m2/jam.grinding sabuk lega Ieu bisa loba dipaké pikeun pelat baja, pelat stainless steel, lambaran baja silikon, pelat aluminium, pelat tambaga, particleboards, triplek, papan serat dénsitas sedeng, kulit, papan insulasi, papan keramik, kitu ogé panerapan aerospace jeung kapal.Jeung ngolah beungeut rupa-precision tinggi na low-roughness pelat badag dipaké dina parabot panalungtikan fisika nuklir.Mesin precision tina pesawat anu teu diteruskeun sapertos bagian awak kotak gear mesin ogé tiasa dibentuk ku ngagiling kalayan sabuk anu lega, sareng tiasa mastikeun kinerja sealing anu langkung saé tibatan panggilingan tradisional sareng permukaan planing.

image1
image2
image3
image4

Polishing kontinyu sarta grinding tina strips logam atawa kawat.Kusabab ngembangkeun grinding sabuk lega, strips ipis boga kaayaan grinding sarua sakuliah sakabéh lebar.Eta moal ngabalukarkeun stress lokal kaleuleuwihan sarta deformasi stress, jadi beungeut strip baja tiis-digulung, tambaga, strip aluminium sarta strips alloy séjén cocog pikeun polishing kontinyu kalawan belts abrasive.Lebar processing nyaeta 600 ~ 2100mm, ketebalan processing nyaeta 0.1 ~ 2.2mm, nilai roughness permukaan nyaeta Ra3.2 ~ 0.1mm, sarta speed ngajalankeun strip nyaeta 3 ~ 80m / mnt.grinding sabuk planet nyadiakeun metoda processing pohara efektif sarta ekonomis pikeun polishing na grinding of coils tina stainless steel atawa bahan séjén.Diaméter kawat polishing dipikawanoh nyaéta 0.8 ~ 20mm.Laju operasi kontinyu nyaéta 6 ~ 150m / mnt.

image5

Polishing cylindrical internal sareng éksternal tina workpieces kalayan rasio aspék anu ageung.Dina industri modern, éta pohara merenah ngagunakeun grinding sabuk abrasive pikeun ngolah bunderan luar rupa-rupa workpieces aci badag kalayan rasio aspék badag sarta beungeut bunderan jero workpieces pipe.Sacara umum, éta bisa diwujudkeun ku nambahkeun hiji alat grinding sabuk abrasive kana parabot baku badag.Pikeun bets badag, grinders sabuk abrasive husus bisa dipaké.Sapertos rotors generator badag, gulungan, kertas drying silinder jeung workpieces séjén tina bunderan luar jeung silinder, pipelines minyak bumi, pembuluh tekanan sarta workpieces séjén ngolah beungeut bunderan jero.

Polishing workpieces kompléks jeung husus ngawangun.Ngabentuk jeung grinding workpieces melengkung leuwih hese.Sanajan kitu, kalenturan tina sabuk abrasive bisa dipaké pikeun merenah ngolah rupa surfaces melengkung kompléks.The fillet internal kalayan radius of curvature ngan 3mm ogé bisa digosok ku sabuk abrasive.Contona, cadar mesin pesawat, wilah turbin uap, wilah navigasi, mangkok lampu condenser, reflectors, tableware, handles, parabot plumbing, jsb sadayana tiasa digosok kalayan efisiensi tinggi na kualitas luhur ngagunakeun belts abrasive.

Parabot grinding sabuk abrasive boga rupa-rupa bentuk jeung variétas.Ieu bisa dipigawé dina rupa-rupa umum-Tujuan abrasive sabuk grinding parabot.The umum-Tujuan abrasive sabuk grinding parabot ngawengku portabel sabuk grinding mesin, universal sabuk grinding mesin, sarta desktop sabuk mesin grinding;nu leuwih badag kaasup mesin grinding sabuk éksternal, sabuk datar mesin grinding, centerless sabuk grinding mesin, sarta sabuk internal mesin grinding, jsb The grinders sabuk husus kaasup camshaft sabuk Profil coét, tank industri keusik sabuk mesin polishing, ban mobil ring baja permukaan tungtung. keusik sabuk mesin polishing, tank suluh motor mesin keusik sabuk polishing, sarta husus stainless steel baskom baskom hairliner, jsb.

image6

waktos pos: Jan-13-2022