Aakku Cina Jenis Sanding sabuk cocog pikeun polishing logam jeung grinding pabrik jeung suppliers |Fuke

Jinis sabuk sanding cocog pikeun polishing logam jeung grinding

Katerangan pondok:

Nurutkeun kana logam béda keur taneuh, sarta parabot béda dipaké, milih abrasives béda jeung basa lawon pikeun cocog pikeun ngahontal efisiensi optimal.
Sabuk Sanding pilihan tina gandum abrasive anu béda:

coklat ngahiji alumina,
silikon karbida,
abrasives Calcined,
Zirconia alumina,
abrasives keramik,
Abrasives akumulasi.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:
Brown ngahiji alumina abrasives, lawon katun murni, sedeng-dénsitas penanaman keusik, lawon Emery boga extensibility leutik, cocog pikeun sagala rupa jenis sanding belts.
Utamana dipaké dina:
Kayu pinus, kayu log, jati, produk buatan tangan, produk rotan, gambar kawat logam umum.
sisikian abrasive: 36#-400#

800 (34)
800 (34)

Fitur:
Brown ngahiji alumina abrasives, lawon katun murni, sedeng-dénsitas penanaman keusik, lawon Emery boga extensibility leutik, cocog pikeun sagala rupa jenis sanding belts.
Utamana dipaké dina:
Kayu pinus, kayu log, jati, produk buatan tangan, produk rotan, gambar kawat logam umum.
sisikian abrasive: 36#-400#

Types of sanding belt suitable for polishing and grinding furniture (6)

Fitur:
Silicon carbide abrasives, lawon blended, keusik penanaman padet, boga fungsi lalawanan cai jeung minyak.Ieu bisa dipaké duanana garing sarta baseuh, sarta coolant bisa ditambahkeun.Ieu cocog pikeun sagala rupa spésifikasi of sanding belts.
Utamana dipaké dina:
Sagala jinis kai, piring, tambaga, baja, aluminium, kaca, batu, circuit board, tambaga clad laminate, keran, hardware leutik sarta sagala rupa logam lemes.
sisikian abrasive: 60#-600#

Fitur:
Abrasives corundum Calcined, lawon blended, densely dipelak keusik, boga fungsi lalawanan cai jeung minyak.Ieu bisa dipaké duanana garing sarta baseuh, sarta coolant bisa ditambahkeun.Ieu cocog pikeun sagala rupa spésifikasi of sanding belts.
Utamana dipaké dina:
Sagala jinis kai, piring, tambaga, baja, aluminium, faucets, hardware leutik sarta sagala rupa logam lemes.
sisikian abrasive: 60#-600#

s
s

Fitur:
Abrasives corundum Calcined, lawon blended, densely dipelak keusik, boga fungsi lalawanan cai jeung minyak.Ieu bisa dipaké duanana garing sarta baseuh, sarta coolant bisa ditambahkeun.Ieu cocog pikeun sagala rupa spésifikasi of sanding belts.
Utamana dipaké dina:
Sagala jinis kai, piring, tambaga, baja, aluminium, faucets, hardware leutik sarta sagala rupa logam lemes.
sisikian abrasive: 60#-600#

986 (5)

Zirconium corundum abrasives, lawon poliéster murni, permukaan keusik kalawan palapis super husus, dasar lawon poliéster teuas resists tegangan kuat sarta dampak, ngan bisa grinding garing, résistansi maké tinggi, kinerja ongkos komprehensif alus teuing.
Utamana dipaké dina:
Utamana grind 304 #, 316 # sarta stainless steel super teuas tur tangguh sejen tur baja alloy, nu loba dipaké dina industri golf keur grind sirah bal.
sisikian abrasive: 36#-400#

Abrasives keramik téh timer Asah, nyaeta, ciri terus ngahasilkeun edges motong anyar salila prosés grinding, mastikeun motong konsisten tur kuat, sarta jumlah panyabutan bahan badag.Cocog jeung grinding baja kromium jeung baja kromium-nikel, baja alloy tinggi, basis nikel jeung alloy titanium basis, kuningan jeung parunggu.

800 (2)
800 (2)

Abrasives keramik téh timer Asah, nyaeta, ciri terus ngahasilkeun edges motong anyar salila prosés grinding, mastikeun motong konsisten tur kuat, sarta jumlah panyabutan bahan badag.Cocog jeung grinding baja kromium jeung baja kromium-nikel, baja alloy tinggi, basis nikel jeung alloy titanium basis, kuningan jeung parunggu.

1 (23)

High-tech lila-hirup abrasives.Asah diri mastikeun jumlah panyabutan seragam sareng ngahasilkeun permukaan anu konsisten.Ieu cocog pikeun grinding sagala jinis non-alloy, low-alloy baja jeung tinggi-alloy steel, stainless steel, logam non-ferrous, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk